DETÁN "Novinky"

aké sú výhody cordyceps militaries
Čas odoslania: 28. apríla 2023

Cordyceps militaris je druh huby, ktorý sa v tradičnej čínskej medicíne používa už po stáročia.Predpokladá sa, že má celý rad zdravotných výhod, vrátane:

huba cordyceps

1. Posilnenie imunitného systému:Cordyceps militarisobsahuje betaglukány, ktoré preukázateľne stimulujú imunitný systém a zlepšujú jeho funkciu.

2. Zlepšenie športového výkonu: Zistilo sa, že Cordyceps militaris zvyšuje príjem kyslíka a produkciu energie, čo môže zlepšiť vytrvalosť a športový výkon.

3.Podpora zdravia srdca: Štúdie to dokázaliCordyceps militarismôže pomôcť znížiť hladinu cholesterolu a zlepšiť funkciu srdca, čo môže znížiť riziko srdcových ochorení.

4.Protizápalové účinky: Cordyceps militaris obsahuje zlúčeniny, o ktorých sa zistilo, že majú protizápalové účinky, ktoré môžu pomôcť znížiť zápal v tele a predchádzať chronickým ochoreniam.

5. Podpora zdravia pečene: Zistilo sa, že Cordyceps militaris má hepatoprotektívne vlastnosti, ktoré môžu pomôcť chrániť pečeň pred poškodením a zlepšiť jej funkciu.

6. Účinky proti starnutiu: Cordyceps militaris obsahuje antioxidanty, ktoré môžu pomôcť chrániť pred oxidačným stresom a zabrániť predčasnému starnutiu.

Je dôležité poznamenať, že hoci existuje nejaký výskum na podporu týchto potenciálnych výhod, je potrebných viac štúdií, aby sme plne pochopili účinky Cordyceps militaris na ľudské zdravie.Ako pri každom doplnku, pred pridaním je vždy dobré porozprávať sa so zdravotníckym pracovníkomCordyceps militarisk vašej strave.


Pošlite nám svoju správu:

Tu napíšte svoju správu a pošlite nám ju.